Hoeveel is jouw gezondheid waard?

 

Het leven bestaat uit keuzes maken (ohhh wat cliche) wees gerust gesteld ik ga hier niet de wannabe filosoof uithangen. Alleen als slaapspecialist, vraag ik mezelf af, wat men belangrijk vindt als ze een goede matras willen aanschaffen. Om te beginnen is de prijs van het matras bepalend. Afhankelijk van je budget koop je natuurlijk het matras dat bij jouw past. Lijkt het te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Lees dit blog als je een goede matras voor een mooie prijs wilt kopen…

Yatas Bedding 40-jaar!!!

Yatas Bedding is sinds 1976 gespecialiseerd in de productie van medische matrassen. Wie goed is met hoofdrekenen merkt al snel op dat Yatas Bedding 40 jaar bestaat!!! In verband met 40-jarige jubileum krijg je op de classic serie matrassen van Yatas Bedding nu extra korting van 50%

  1. Blue Star matras:
blue star matras
Blue Star matras full orthopedisch nu voor 195,- euro!!!

Blue Star matras is een full orthopedisch matras van de classic serie. Dit matras is speciaal geschikt voor mensen met rugklachten. Het matras is middel matig stevig en is dubbelzijdig te gebruiken. De zomerzijde is van katoen en de winterzijde is van zuiver scheerwol. De kern van het matras heeft een Bonnel-binnen vering. Het matras is 25cm dik.

De prijs van dit matras in de afmeting 80×200 of 90×200 is nu met extra 50% korting nu voor:  195,- euro

2. Silver Therapy matras:

silver therapy matras
Silver Therapy matras nu voor 150,- euro!!!

Silver Therapy matras is een nieuwe collectie van Yatas Bedding. Het matras is 23cm dik en is orthopedisch. Het matras is zacht – tot middelmatig. Het matras heeft een uitstekende luchtcirculatie, op deze manier slaapt u op een hygenische en gezonde matras.

De prijs van dit matras in de afmeting 90×200 is nu met extra 50% korting nu voor: 150,- euro 

3. Thermo Rest matras:

thermo rest matras
Thermo Rest matras nu voor 195,- euro!!!

Thermo Rest matras is een zeer stevige matras met een afritsbare topper! Dit matras is zeer geschikt voor degene die op een zeer stevige matras willen slapen. Weliswaar lig je eigenlijk op een plank! Dus let goed op als je liever niet op al te stevige matras kan liggen dan kan je beter Blue Star of Silver Therapy kiezen. Zulke stevige matrassen is geschikt voor mensen met ernstige rugklachten zoals hernia.

Kortom, breng je gezondheid niet in gevaar en koop een matras die ook bij jouw past. Laat je verrassen door Yatas Bedding! Van de kwaliteit en van de prijs zal je in ieder geval zeer tevreden zijn!

Ela Wonen & Slapen, is de enige officiele Yatas Bedding dealer in de Benelux-landen. Bezoek de showroom van de meubelzaak Ela Wonen & Slapen – u kunt op uw gemak de matrassen in de test center van Yatas Bedding testen en vrijblijvend slaapadvies krijgen!

klik: website van Ela Wonen & Slapen

 

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Ela Lady schreef:

    Dit is op ELA LADY blogger herblogd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s